Voordelen van lidmaatschap

Waarom lid worden van de NVVS?

Als lid van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) draagt u, samen met meer dan 650 leden, bij aan de professionalisering van seksuologie. U maakt het verschil in het leven van individuen, van kinderen en jongeren tot volwassenen met beperkingen of in afhankelijkheidsrelaties (denk aan ouderen), ouders, docenten en begeleiders. Samen geven we u- als deskundige in de seksuologie - een krachtige stem.

Uw cliënten zien dat u werkt in overeenstemming met de gedragscode voor seksuologen. U krijgt toegang tot intervisie, bij- en nascholing om uw vakbekwaamheid te vergroten en blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het vakgebied. Ontdek de meerwaarde van lidmaatschap en meld u vandaag nog aan!

Nog geen lid? Meld u direct aan en maak, met ons, het verschil in de wereld van seksuologie.

Image

Voordelen NVVS Lidmaatschap

Uitgebreid Netwerk van Experts
Als lid van de NVVS krijgt u toegang tot een dynamisch netwerk van meer dan 600 professionals, die werkzaam zijn in diverse disciplines, waaronder psychologie, geneeskunde, maatschappelijk werk, pedagogiek en fysiotherapie.

Gratis Tijdschrift voor Seksuologie (TVS)
Ontvang gratis het Tijdschrift voor Seksuologie (TVS), dat vier keer per jaar verschijnt. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen uw vakgebied.

Korting op Registratie Congressen
Profiteer van  kortingen op registratiegelden voor de halfjaarlijkse NVVS-congressen en symposia. Een exclusief voordeel dat uw deelname aan deze belangrijke evenementen nog waardevoller maakt.

NVVS Nieuwsbrief
Ontvang elke twee maanden de informatieve e-nieuwsbrief, boordevol updates, aankondigingen en relevante informatie.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de NVVS-gemeenschap.

Actieve deelname in discussies en commissies
Doe mee aan waardevolle discussies en deel uw expertise op de NVVS-discussielijst, die alleen toegankelijk is voor leden, en werk samen met leden om casuïstiek te bespreken en kennis te delen.

Voordeel door aansluiting internationale verenigingen 
Combineer uw lidmaatschap met de internationale verenigingen (ESSM en ISSM) en ontvang online toegang tot de ISSM Sexual Medicine Journals.