info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

José ten Boer

Jose ten Boer van Bergen 19 Bij deze wil ik mij graag even voorstellen als nieuw bestuurslid, penningmeester van de NVVS.

Mijn naam is José ten Boer, ik ben in 1957 in Nijmegen geboren en daar opgegroeid. In 1978 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Begin jaren 80 ben ik verhuist naar het midden van het land, waarna ik al snel met mijn man in Houten ging wonen. We hebben 3 zonen gekregen en zijn inmiddels trotse grootouders van 3 kleindochters.
Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende praktijken ben ik in 1985 praktijkeigenaar geworden. Vanaf 1990 ben ik mij steeds meer bezig gaan houden met patiënten met bekkenklachten. Aanvankelijk eerst m.n. patiënten met bekkenpijn maar al gauw zag ik ook mensen met bekkenbodem gerelateerde klachten zoals urineverlies, ontlastingsverlies, verzakkingen en pijn bij vrijen. Een logisch gevolg was dat ik de opleiding geregistreerd bekkenfysiotherapeut ging volgen en later ook de masteropleiding.
Daarna heb ik de post HBO opleiding gevolgd bij de RINO en vervolgens mijn aantekening seksuologie NVVS gehaald. Dit vond ik een prachtige aanvulling op mijn vak. Het was een verbreding en verdieping.
Naast mijn vakinhoudelijke werk heb ik in onze maatschap de portefeuille financiën en personeelszaken. Onze praktijk bestaat uit 4 maten en 8 medewerkers en we zijn werkzaam in 2 medische centra in Houten en Schalkwijk.
De rol van penningmeester bevalt mij goed. Naast dat ik penningmeester geweest ben van onze landelijke vereniging NVFB (Ned. Ver. voor Bekkenfysiotherapie) ben ik ook penningmeester van onze medische centra, vereniging Medisch centrum Leebrug en Medisch centrum Schalkwijk.
In mijn vrije tijd wandel ik graag. In juli ga ik voor de eerste keer de Nijmeegse 4-daagse lopen. Mijn hobby is theatersport en verder ga ik regelmatig op pad om te geocachen.
Bestuurslid zijn van de NVVS zie ik als een nieuwe uitdaging. Naast het beheren van de financiën tevens meedenken en beleid maken om de seksuologie / seksuologische hulpverlening multidisciplinair breder op de kaart te zetten.

Terug naar Bestuur