info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

Elise Nelis

Elise Nelis Sinds april 2017 ben ik met veel plezier gestart als algemeen bestuurslid, portefeuille Kamer Onderwijs. Ik vind het boeiend om samen met het bestuur en Kamer onderwijs mee te denken over beleid en meerdere facetten van Kamer onderwijs waaronder o.a. de opleiding seksuologie. Daarbij vind ik het interessant om in het bestuur en Kamer onderwijs multidisciplinair samen te werken.
Sinds april 2017 heb ik mijn opleiding als psychiater afgerond en ben ik als psychiater werkzaam in de ziekenhuispsychiatrie. Op dit moment ben ik werkzaam in het St Antonius ziekenhuis in Utrecht op de moeder-baby unit, waar met name moeders postpartum worden opgenomen met een depressie of een manische psychose. Daarnaast werk ik op de gesloten afdeling en op de polikliniek voor zwangerschapspsychiatrie. Vanaf augustus ga ik werken in het Meander ziekenhuis in Amersfoort als ziekenhuispsychiater.
Helaas heb ik tijdens mijn werkzaamheden op dit moment weinig tijd om patiënten te zien voor een seksuologisch consult, maar hopelijk is daar bij mijn nieuwe baan meer ruimte voor. Tijdens mijn opleiding psychiatrie heb ik met name met patiënten met de ziekte van Parkinson en klachten van hyperseksualiteit gewerkt. Daarnaast heb ik bij het Genderteam van het Vumc gewerkt en zag ik wekelijks seksuologie patiënten op de polikliniek gynaecologie van het Vumc.
Verder woon ik met mijn man en mijn 2 kinderen met veel plezier in Amsterdam. Om het thuis nog drukker te maken hebben we ook een kat en een uit de kluiten gewassen hond erbij genomen.
Als hobby importeren (en drinken) mijn man (met name) en ik op kleine schaal Italiaanse wijnen. Daarnaast wil ik mijn Italiaans weer opkrikken door Italiaanse les te nemen. Verder vind ik het heerlijk om in het weekend met de hond te wandelen over het strand, tweedehands design stoelen op de kop te tikken en probeer ik ook nog een beetje te sporten.
Het lijkt me leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Terug naar Bestuur