info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Het lustrumcongres NVVS, TvS, VVS van 26 november 2021 wordt verplaatst

Gepubliceerd in Nieuws op donderdag, 18 november 2021

Het Lustrumcongres van 26 11 wordt verplaatst naar 2022

Helaas hebben de besturen van de NVVS, TvS en VVS moeten besluiten om het lustrumcongres te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum in 2022, voornamelijk omdat het huidige deelnemersaantal vanwege uiteenlopende redenen laag is en daarom niet toereikend om de gestelde congresdoelstellingen te halen

Daarnaast voelt het NVVS bestuur een maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan onze collectieve gezondheid. Het bijeenkomen op grote schaal zou hier niet aan bijdragen. Ook het feestelijke karakter van het lustrumcongres kon onder de huidige omstandigheden niet worden vorm gegeven. 

Wij vinden dit enorm jammer, maar juist omdat het een lustrumcongres is, willen wij er met zijn allen een feestelijke dag van maken met zoveel mogelijk leden en geïnteresseerden, live aanwezig.

Uiteraard zijn we in contact met de congreslocatie en onze sprekers. De nieuwe datum is nog niet bekend, maar zodra hier meer informatie over bekend is, informeren wij alle betrokkenen.

Alle deelnemers hebben bericht gekregen over de verplaatsing/restitutie van het inschrijfgeld.


Accreditatiepunten NRVS:

V.w.b. de accreditatiepunten t.b.v. (her)registratie als NVVS-professional; de Stichting NRVS heeft een compensatieregeling ten gevolge van de corona pandemie. Klik hier voor de compensatieregeling. Heeft u hier verdere vragen over? neem dan contact op met de Stichting NRVS via contactpersoon: Franca Smits, e-mail: rc@stichtingnrvs.info of telefoon: 06 - 10688994.

Terug naar Nieuws