info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Afgerond! Onderzoek naar de meerwaarde van de NVVS-professional

Gepubliceerd in Nieuws op donderdag, 10 september 2020

Rapport Onderzoek Meerwaarde NVVS professional

Het NVVS bestuur is verheugd jullie te informeren dat het rapport van het onderzoek naar de meerwaarde van de NVVS-professional is afgerond.
De term ‘NVVS-professional’ wordt in dit rapport geïntroduceerd als verzamelnaam voor ‘professionals die zich beroepsmatig bezighouden met seksuologie en zijn ingeschreven in één van de NVVS-registers (seksuoloog NVVS, consulent seksuele gezondheid NVVS, professionals met aantekening seksuologie NVVS, supervisor NVVS).

Voorafgaand aan het NVVS-webinar met James Pfaus en Cobi Reisman, dat op donderdag 17 september gepland staat, wordt het rapport door Hester Pastoor overhandigd aan Ellen Laan. Direct na dit webinar wordt het rapport openbaar gemaakt. 

Achtergrond:
Bureau HHM deed afgelopen jaar in opdracht van de NVVS onderzoek naar de meerwaarde van seksuologische hulpverlening door NVVS-professionals omdat de NVVS zag dat het werk van haar leden onvoldoende onderkend wordt. Er zijn in de praktijk allerlei belemmeringen waardoor mensen niet de juiste hulp en ondersteuning krijgen. In het rapport is verkend en beschreven wat de meerwaarde van seksuologische hulpverlening is.

Webinar 17 september:
Het webinar op donderdag 17 september start om 19.30 uur, waarbij Hester Pastoor in een interview met Ellen Laan de achtergrond en uitwerking van het rapport zal toelichten. Tevens worden de belangrijkste conclusies met u gedeeld. Mis dit niet en schrijf u nu snel in. 
 

  

Programma 17 september 2020:

19.30 - 20.00 uur Opening webinar deel 1 door Hester Pastoor en welkom Ellen Laan - Uitreiking HHM-rapport "Meerwaarde van de NVVS-professional"  
20.00 - 20.05 uur Opening webinar deel 2 en introductie door Cobi Reisman * 
20.05 - 20.40 uur Presentatie door James Pfaus over 'How might cannabis fit into the neural pathways for sexual arousal, desire, pleasure, and inhibition?'
20.40 - 21.00 uur Q&A Sessie gemodereerd door Cobi Reisman


* Wilt u alleen het webinar met James Pfaus en Cobi Reisman bijwonen? Open dan de ZOOM link die u bij registratie ontvangt om 20.00 uur (i.p.v. 19.30 uur). 
 

Meld u nu aan!

NVVS Webinar - deel 2
'How might cannabis fit into the neural pathways for sexual arousal, desire, pleasure, and inhibition?'

Datum: Donderdag, 17 september 2020
Tijd: 20.00 - 21.00 uur
Locatie: ZOOM webinar

Spreker: James G. Pfaus, PhD, IF
Klik hier voor een biography

Onderwerp: How might cannabis fit into the neural pathways for sexual arousal, desire, pleasure, and inhibition?

Er is tijdens deze webinar gelegenheid tot het stellen van live vragen en om met James Pfaus over dit onderwerp van gedachten te wisselen.

Moderator: Dhr. dr. Y. Reisman (Cobi)
Klik hier voor een biography
De webinar en Q&A sessie worden gemodereerd door Cobi Reisman. 
Registreer nu!
 
 
Copyright © 2020 NVVS, All rights reserved.

 

 

 

 

Terug naar Nieuws