info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Verplaatsing NVVS Algemene Ledenvergadering (ALV) en Voorjaarscongres Seksuele en relatiediversiteit i.v.m. COVID-19 

Gepubliceerd in Nieuws op donderdag, 12 maart 2020

De recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft het NVVS-bestuur doen besluiten de NVVS ALV en het NVVS voorjaarscongres van 27 maart 2020 te verplaatsen.

Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale (na)scholingen, wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers.

Uiteraard zijn we in contact met de congreslocatie en onze sprekers. De nieuwe datum is nog niet bekend, maar zodra hier meer informatie over bekend is, informeren wij alle betrokkenen.

Wat betekent de datumwijziging voor de deelnemers?

Indien u zich reeds heeft ingeschreven wordt uw inschrijving automatisch overgezet naar de nieuwe datum (n.t.b.) van het congres. Zodra de nieuwe datum bekend is, inclusief het volledige programma, sturen we u een mail. Mocht u op de nieuwe datum niet kunnen deelnemen, dan kunt u uiteraard kosteloos annuleren.

Zodra de nieuwe datum bekend is, en het programma weer volledig en gepubliceerd is, is het ook weer mogelijk om in te schrijven voor het congres. 

Andere vragen / opmerkingen, kunt u sturen naar:  info@nvvs.info 


Laatste informatie over het coronavirus

De belangrijkste maatregelen die je zelf kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Voor de laatste informatie over het coronavirus verwijzen wij je naar de website van het RIVM

Terug naar Nieuws