info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

NVVS Congresbeurs 2020

Gepubliceerd in Nieuws op maandag, 21 oktober 2019

Wil jij graag een internationaal seksuologisch congres bezoeken? Maar heb je daarvoor onvoldoende middelen?

Dan is de NVVS congresbeurs wellicht wat voor jou!

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie (NVVS) stelt een congresbeurs van maximaal 500 Euro beschikbaar voor een (in ervaring) jonge professional werkzaam, of in opleiding, binnen het brede gebied van de seksuologie, om een internationaal congres te bezoeken. Het gaat hierbij om een congres dat valt binnen het brede gebied van de seksuologie.

Het bedrag mag gebruikt worden voor registratiekosten en / of de reis en verblijfkosten. In ruil voor de congresbeurs vraagt de NVVS een reflectief congresverslag voor in het Tijdschrift voor Seksuologie en het geven van een presentatie met highlights op het eerstvolgende NVVS congres (voorjaar of najaar).

Gegadigden kunnen middels het indienen van een motivatiebrief (max. 1 A4) en kort CV (max. 2 A4) voor de beurs in aanmerking komen. Vermeld in de motivatiebrief, naast je motivatie, welk congres je wilt bezoeken (organisatie, data, locatie, thema) en waarom (presenterende rol, bijwonen van presentaties, netwerken, etc.). Alleen NVVS-leden komen in aanmerking voor de NVVS congresbeurs.

De deadline voor het indienen van een aanvraag is 9 december 2019. De aanvraag kan gedaan worden voor een congres dat plaatsvindt in 2020. Aanvragen kunnen per e-mail verzonden worden naar info@nvvs.info o.v.v. ‘aanvraag NVVS congresbeurs’.

Met vriendelijke groet,

Namens het NVVS-bestuur,

Emiel Maliepaard,
NVVS Bestuurslid, portefeuille Kamer Wetenschap

Terug naar Nieuws