info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Blijf voldoen aan de AVG: verleng uw aanmelding of meld u vandaag nog aan voor het AVG-programma!

Gepubliceerd in P3NL op donderdag, 04 april 2019

Blijf voldoen aan de AVG: verleng uw aanmelding of meld u vandaag nog aan voor het AVG-programma!

Stichting AVG voor Verenigingen helpt organisaties snel en doeltreffend aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) te voldoen. Via P3NL kunt u zich met korting aanmelden. Voor €60,- per jaar of €15,- per kwartaal kunt u gebruikmaken van het programma. Heeft u al een licentie, verleng die dan voor 1 mei a.s.!

Bekijk de webinars!

De Stichting AVG heeft een aantal interessante webinars gemaakt over het AVG-programma, onder andere de webinar ‘Hoe kan ik relatief eenvoudig aan de nieuwe AVG-privacywet voldoen?’. Als gebruiker kunt u deze webinars terugkijken.

Invoeringsdatum e-privacywet nog niet bekend

Op de vergadering van 4 december 2018 van de EU in Brussel is gesproken over de wet e-Privacy Verordening (ePV). Er is nog geen invoeringsdatum bekend gemaakt.

Deze wet is een aanvulling op de AVG en beschermt de inhoud van berichten en communicatie en gaat onder andere over de cookies die op veel websites zijn ingesteld. Het AVG-programma wordt aangepast zodra deze datum bekend is. Er worden toevoegingen gedaan zodat je naast de AVG ook makkelijker aan de e-privacywet kunt voldoen. Hier hoeft u dus geen extra programma voor aan te schaffen.

Lees verder
Terug naar Nieuws