info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

P3NL: verleng uw aanmelding bij het AVG-programma of meld u aan!

Gepubliceerd in P3NL op zondag, 17 maart 2019

P3NL heeft aanbieders vergeleken en adviseert leden om gebruik te (blijven) maken van het aanbod van de Stichting AVG voor Verenigingen.

Privacybescherming blijft actueel en noodzakelijk

In 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. Deze wet verplicht alle organisaties en zzp’ers om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens, en om te kunnen aantonen en uitleggen hoe ze dat doen.
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de controles in de afgelopen maanden opgevoerd. Het aantal meldingen van een mogelijke schending van privacyregels is fors toegenomen.
De AVG verwacht dat gegevensbescherming in de dagelijkse praktijkvoering is geborgd. Het AVG-programma helpt de zelfstandige beroepsbeoefenaar om zo gemakkelijk mogelijk aan de eisen van de wet te voldoen.

Stichting AVG voor Verenigingen

Inmiddels zijn er meerdere aanbieders van AVG-hulpmiddelen op de markt. P3NL heeft de aanbieders vergeleken en adviseert om gebruik te (blijven) maken van het aanbod van de Stichting AVG voor Verenigingen. Zij bieden het laagste tarief in de markt voor het volledige AVG-programma.
Het online AVG-programma brengt alle verplichtingen in kaart en helpt daar zo eenvoudig mogelijk aan te voldoen. P3NL kan een forse korting aanbieden op het gebruik van dat programma. Het aanbod geldt zeker ook voor vrijgevestigde psychologen (in een instelling is de AVG vaak belegd bij bedrijfsvoering of een andere afdeling).
Als u in 2018 gebruik heeft gemaakt van het AVG-programma, blijven uw ingevulde gegevens behouden. Er zijn nieuwe functies in het programma die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. Daarnaast heeft u de beschikking over een gratis telefonische juridische AVG Helpdesk.

Tarief

Het afgesproken tarief is €60,- per jaar of €15,- per kwartaal, exclusief btw. U betaalt dit tarief direct aan Stichting AVG.

Verlengen van uw huidige licentie

Heeft u al een licentie, dan adviseren wij u deze te verlengen vóór 1 mei a.s. Als u niet verlengt, worden uw gegevens na 1 juni 2019 verwijderd. Verlengen gaat in 3 eenvoudige stappen:
  1. Log in met uw huidige inloggegevens.
  2. In de rechterbovenhoek staat de melding dat uw licentie per 1 mei verloopt
  3. Klik op deze melding en kies voor een licentie voor een jaar of kwartaal
De Stichting AVG verstuurt in de week van 11 maart een e-mail naar de huidige gebruikers.

Aanmelden als nieuwe gebruiker

Op avg-programma.nl kunt u zich aanmelden als nieuwe gebruiker. Gebruik de kortingscode P3NLAVG70. U krijgt dan toegang tot het AVG-stappenplan.
Meer informatie en vragen
Op p3nl.nl/avg vindt u meer informatie. Met vragen kunt u terecht bij P3NL via info@p3nl.nl of bij de supportdesk van Stichting AVG. De supportdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur via 0183-207803.
Terug naar Nieuws