info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Oproep regio-ambassadeurs Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd

Gepubliceerd in P3NL op woensdag, 06 maart 2019
Het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) zoekt regio-ambassadeurs Zorg voor de Jeugd (8 uur) met een achtergrond als professional (in loondienst of als vrijgevestigde).

Het NIP is samen met andere beroepsverenigingen, branches, cliëntenorganisaties, VNG en VWS en VenJ actief binnen het programma Zorg voor de jeugd. Doel van het actieprogramma is dat de  jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering merkbaar en meetbaar steeds beter wordt voor kinderen, jongeren en gezinnen, zodat ze op tijd passende hulp ontvangen.

Het actieprogramma bestaat uit 6 lijnen en wordt ondersteund door het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ). Zij ondersteunen het programma en vooral ook de 42 jeugdhulpregio’s die bezig zijn met de transformatie van de jeugdhulp en jeugdbescherming.

Voor dit team wordt gezocht naar regio-ambassadeurs Zorg voor de Jeugd (8 uur) met een achtergrond als professional (in loondienst of als vrijgevestigde).

Meer informatie vind je hier; https://www.psynip.nl/actueel/nieuws/2019/wil-jij-meewerken-aan-de-transformatie-van-de-jeugdhulp-als-regioambassadeur/
Terug naar Nieuws