info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Klachtenregeling P3NL bijna één jaar

Gepubliceerd in P3NL op donderdag, 30 november 2017

Klachtenregeling P3NL bijna één jaar

Het is alweer bijna een jaar geleden dat P3NL een klachten- en geschillenregeling aanbood aan de leden van haar lidverenigingen. Inmiddels zijn er ruim 900 vrijgevestigde psychologen, pedagogen en psychotherapeuten aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling psychische en pedagogische zorg van P3NL. 

Aanmelden kan nog steeds

Gaat u binnenkort starten als zelfstandig gevestigd behandelaar of als zzp’er? Sluit u dan aan bij de klachten- en geschillenregeling voor psychische en pedagogische zorg! Uw cliënten kunnen dan gebruikmaken van een klachtenfunctionaris en geschillenregeling die aan de eisen van de Wkkgz voldoet. U betaalt voor de aansluiting bij de klachten- en geschillenregeling een jaarlijkse bijdrage van 25 euro. Deze bijdrage wordt niet verhoogd in 2018. Bij feitelijke inzet van de klachtenfunctionaris of de geschillencommissie betaalt u als zorgverlener de kosten die de klachtenfunctionaris en geschillencommissie maken (uurvergoeding en eventueel reiskosten en overige kosten). 

Sinds de start van deze regeling in januari 2017 zijn er zes klachten ingediend bij de klachtenfunctionarissen en zijn er vier geschillen ingediend bij de geschillencommissie. Van deze vier geschillen is er één onderling geschikt, de andere drie zaken zijn nog in behandeling. 

Nieuwe FAQ's toegevoegd

Op basis van de ervaringen tot nu toe is de rubriek "Veel gestelde vragen" (halverwege de pagina) uitgebreid met nieuwe vragen en enkele tips. Het is altijd zinvol die nog eens te bekijken.

  P3NL footer

Terug naar Nieuws