info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

nvvs.nieuws.bigbanner

Daphne Martoredjo

Gepubliceerd in Even voorstellen op vrijdag, 17 november 2017

Daphne Martoredjo

Mijn naam is Daphne Martoredjo, ik ben geboren (1990) en getogen in Utrecht, en nog steeds daar woonachtig.

Seksualiteit lijkt vaak iets vanzelfsprekends, maar voor velen is dat het niet. Door een open gesprek te voeren over seks en seksualiteit hoop ik taboes te kunnen doorbreken en een samenleving kunnen creëren waar iedereen zich vrij en veilig voelt om te zijn wie diegene is. 
Seksuologie heeft altijd al mijn interesse gehad omdat seksualiteit een leidraad vormt door ieder  menselijk leven heen. Niet iedereen krijgt in het leven direct te maken met een psychologische stoornis, maar iedereen heeft een mate van seksuele ontwikkeling.

Vanaf mijn jeugd heb ik dus al interesse in seksuologie, en men keek altijd raar op als ik zei dat ik seksuoloog wilde worden. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel mijn stage als scriptie gericht op de seksuologie. Ik ben sinds mijn studententijd lid van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS). Ik leer erg veel van de discussies die gevoerd worden via de discussielijst. Daarom heb ik me aangemeld als moderator van de discussielijst.

Werken met en voor mensen is altijd mijn drijfveer geweest. Op dit moment ben ik als zorginkoper bij Menzis COA Administratie medeverantwoordelijk voor het beleid en de inkoop van zorg voor alle asielzoekers in Nederland. Ik besef me heel goed dat het wat vreemd is om een jong iemand die niet werkzaam is in de seksuologie moderator te laten zijn van de discussielijst van de vereniging voor seksuologen, maar ik denk dat een frisse blik altijd welkom is.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan vrijwilligerswerk. Zo heb ik veel ervaring met seksuele voorlichting geven aan kinderen en jongeren. Verder ben ik actief voor Respect2 love Utrecht waar ik maandelijks evenementen voor seksuele diversiteitsgroepen organiseer. 

Verder reis ik veel, houd ik me bezig met schrijven en fotograferen, lift ik gewichten in de sportschool en manoeuvreer ik me uit escaperooms in mijn vrije tijd. 

Terug naar Nieuws