info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

Introductie

NVVS2020.1.Banner.website.vaangepaste datum

UPDATE

De recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft het NVVS-bestuur doen besluiten de NVVS ALV en het NVVS voorjaarscongres van 27 maart 2020 te verplaatsen.

Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale (na)scholingen, wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers.

Uiteraard zijn we in contact met de congreslocatie en onze sprekers. De nieuwe datum is nog niet bekend, maar zodra hier meer informatie over bekend is, informeren wij alle betrokkenen.

Wat betekent de datumwijziging voor de deelnemers?
Indien u zich reeds heeft ingeschreven wordt uw inschrijving automatisch overgezet naar de nieuwe datum (n.t.b.) van het congres. Zodra de nieuwe datum bekend is, inclusief het volledige programma, sturen we u een mail. Mocht u op de nieuwe datum niet kunnen deelnemen, dan kunt u uiteraard kosteloos annuleren.

Zodra de nieuwe datum bekend is, en het programma weer volledig en gepubliceerd is, is het ook weer mogelijk om in te schrijven voor het congres. 

Andere vragen / opmerkingen, kunt u sturen naar: info@nvvs.infoNVVS Voorjaarscongres 2020 - Seksuele en relatiediversiteit

Iedereen die actief is in de seksuologische praktijk heeft wel eens te maken gehad met aspecten van seksuele diversiteit: diversiteit van identiteit, gender, gedrag, voorkeuren en wensen. Daarnaast is de kans erg groot dat veel professionals werken met individuen (of partners) die een niet-monogame en/of polyamoreuze relatie hebben of nastreven. In dit NVVS Voorjaarscongres dagen wij alle bezoekers uit om deze onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te belichten en met ons mee te denken over de relevantie en implicaties voor de praktijk. 

Onderwerpen die tijdens het Voorjaarscongres aan bod komen zijn o.a.:

  • Seksuele diversiteit in ontwikkeling
  • Seksuele tevredenheid en gezondheid
  • Seksuele diversiteit en (ouderen)zorg
  • Opkomst van non-monogamie en polyamorie in de praktijk
  • Genderdiversiteit en seksualiteit
  • Seksuele/relationele diversiteit en ethiek

Tijdens het Voorjaarscongres wordt seksuele diversiteit en relationele diversiteit beschouwd vanuit verschillende tradities, perspectieven en nieuwe inzichten, natuurlijk met veel aandacht voor zowel de seksuologische praktijk als wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wij verwelkomen u graag!

Met collegiale groet,

De NVVS Voorjaarscongrescommissie bestaande uit:

Laura Baams, Henny Bos, Emiel Maliepaard en Theo Sandfort.


 

Laatst aangepast op donderdag, 12 maart 2020 13:51

NVVS Voorjaarscongres 2020 - Seksuele en relatiediversiteit