info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

NVVS Najaarscongres 2023

NVVS Najaarscongres 2023  - 'Out of the box methoden in preventie en behandeling

Op vrijdag 8 december 2023 is het zo ver: het NVVS Najaarscongres zal weer plaats vinden. Een najaarscongres heeft als doel om de kennisbasis waarmee onze leden werken vanuit een specifieke invalshoek wordt belicht. Dit jaar gaan we de uitdaging aan om misschien een beetje uit onze comfortzone te komen en is het thema: ‘Out of the box’. We willen met onze sprekers op zoek naar waar we nieuwe paden willen belopen, en waar de grenzen liggen om dat te doen. We verkennen wat er in ‘the box’ oftewel ons bekende veld, thuishoort en hoe we aan het vernieuwen zijn. De vragen die we on zelf willen stellen zijn:
- Wat behoort tot onze ‘standaard?
- Welke nieuwe wegen worden er bewandeld?
- Werken die? Is er al evidence voor te vinden en zo ja, waar is die dan op gebaseerd (wetenschappelijk onderzoek of praktijkobservaties)?

Het congres zal plaatsvinden op vrijdag 8 december 2023 van 09.30-18.00 uur. Het Najaarscongres wordt voorafgegaan door de Algemene Ledenvergadering (ALV) welke van 09.30 tot 10.00 uur plaats zal vinden. Het congres is zowel live als virtueel te bezoeken.

Met vriendelijke groet,

De Pijler Wetenschap

 

%MCEPASTEBIN%
Laatst aangepast op woensdag, 13 september 2023 11:57