info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

Introductie

NVVS2020.1.Banner.website.vaangepaste datum

UPDATE
De recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft het NVVS-bestuur doen besluiten het NVVS voorjaarscongres van 27 maart 2020 te verplaatsen naar 27 november 2020.

Wat betekent de datumwijziging voor de deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor het NVVS Voorjaarscongres van 27 maart 2020?
De deelnemers die zich reeds hadden ingeschreven voor 27 maart hebben van ons een bericht gehad met de mededeling dat hun inschrijving naar 27 november is omgezet. Men kan kosteloos annuleren tot 1 juli 2020..

Voor vragen of opmerkingen kan men contact opnemen via info@nvvs.infoNVVS Najaarscongres 2020 - Seksuele en relatiediversiteit

Iedereen die actief is in de seksuologische praktijk heeft wel eens te maken gehad met aspecten van seksuele diversiteit: diversiteit van identiteit, gender, gedrag, voorkeuren en wensen. Daarnaast is de kans erg groot dat veel professionals werken met individuen (of partners) die een niet-monogame en/of polyamoreuze relatie hebben of nastreven. In dit NVVS Najaarscongres dagen wij alle bezoekers uit om deze onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te belichten en met ons mee te denken over de relevantie en implicaties voor de praktijk. 

Onderwerpen die tijdens het Najaarscongres aan bod komen zijn o.a.:

  • Seksuele diversiteit in ontwikkeling
  • Seksuele tevredenheid en gezondheid
  • Seksuele diversiteit en (ouderen)zorg
  • Opkomst van non-monogamie en polyamorie in de praktijk
  • Genderdiversiteit en seksualiteit
  • Seksuele/relationele diversiteit en ethiek

Tijdens het Najaarscongres wordt seksuele diversiteit en relationele diversiteit beschouwd vanuit verschillende tradities, perspectieven en nieuwe inzichten, natuurlijk met veel aandacht voor zowel de seksuologische praktijk als wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wij verwelkomen u graag!

Met collegiale groet,

De NVVS Najaarscongrescommissie bestaande uit:

Laura Baams, Henny Bos en Theo Sandfort.


 

Laatst aangepast op donderdag, 07 mei 2020 10:15

NVVS Najaarscongres 2020 - Seksuele en relatiediversiteit

Vrijdag 27 november 2020
de Reehorst - ZenZata , Ede