info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

ESSM Congres 2016

Start Datum: donderdag, 04 februari 2016
Eind Datum: zaterdag, 06 februari 2016

De NVVS heeft voor u verslag uitgebracht vanaf het ESSM Congres 2016!

Beste NVVS-leden en geïnteresseerden,

Namens de NVVS is Mirte Brom uitgenodigd om het ESSM Congres te bezoeken dat heeft plaats gevonden van 4 t/m 6 februari 2016 in Madrid, Spanje. Zij heeft daar de belangrijkste/meest interessante sessies bijgewoond en voor u samengevat door zgn. ‘highlights’ van het congres op te stellen.

Zie deze ‘highlights’ onderaan deze pagina.

Evaluatie

Daar de NVVS voortdurend naar kwaliteitsverbetering van haar diensten streeft, is uw mening als 'deelnemer' van groot belang. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als u deze enquête om de 'highlights' te evalueren, zou willen invullen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. https://nl.surveymonkey.com/r/FNQPCCJ

Mirte Brom

mirte brom
Mirte Brom studeerde klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2011 werkte zij onder begeleiding van Dr. Stephanie Both als promovendus op het onderzoeksproject ‘Memory for sexual reward’ op de afdeling psychosomatische gynaecologie en seksuologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Op 10 maart aanstaande zal zij aan de Universiteit Leiden promoveren op het proefschrift getiteld ‘The role of incentive learning and cognitive regulation in sexual arousal’.

 

 

Highlights