info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

ESSM Congres 2015

Start Datum: donderdag, 05 februari 2015
Eind Datum: zaterdag, 07 februari 2015

De NVVS heeft voor u verslag uitgebracht vanaf het ESSM Congres 2015!

Beste NVVS-leden en geïnteresseerden,

Namens de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) is Hester Pastoor uitgenodigd om het ESSM Congres te bezoeken dat heeft plaats gevonden van 5 t/m 7 februari 2015 in Copenhagen, Denemarken. 
Zij heeft daar de belangrijkste/meest interessante sessies bijgewoond en voor u samengevat door zgn. ‘highlights’ van het congres op te stellen.

Zie deze de ‘highlights’ onderaan deze pagina.

Evaluatie

Daar de NVVS voortdurend naar kwaliteitsverbetering van haar diensten streeft, is uw mening als 'deelnemer' van groot belang. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs als u deze enquête om de 'highlights' te evalueren, zou willen invullen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. --> https://nl.surveymonkey.com/r/YM7J8FJ

Drs. Hester Pastoor; Seksuoloog NVVS, psychotherapeut BIG, systeemtherapeut NVRG.

Hesterpastoor
Hester Pastoor werkt sinds 2001 als psycholoog-seksuoloog in de somatische setting. Tot 2012 in het Amphia Ziekenhuis te Breda en sinds 2007 in het Eramus MC te Rotterdam. Zij is opgeleid in Leiden als psycholoog en in Leuven tot seksuoloog en systeemtherapeut. In het Erasmus MC is zij betrokken bij de behandeling van patiënten met seksuologische klachten die voor een belangrijk deel gerelateerd zijn aan somatische factoren. Haar interesses liggen met name op het gebied van somatiek en seksualiteit, genitaal lichaamsbeeld en partnerrelatie. Zij geeft onderwijs aan verschillende doelgroepen binnen de Erasmus Universiteit, zoals studenten geneeskunde en psychologie, verpleegkundigen, artsen in opleiding tot specialist en seksuologen in opleiding, en ook regelmatig aan doelgroepen buiten de universiteit. Tevens is zij samen met Rik van Lunsen hoofdopleider van de Opleiding Seksuologie aan de RINO Noord-Holland te Amsterdam en supervisor voor de NVVS.

Highlights:

Bekijk Highlights (PDF)