info@nvvs.info

075 - 647 63 74 (ook voor media)

Congresbeurs Fonds SOS

Wil jij graag een (inter)nationaal seksuologie congres bezoeken? Maar geen geld?

Dan is de Fonds SOS congresbeurs wellicht wat voor jou.

De Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie (NVVS) stelt ieder jaar één beurs van 500 Euro beschikbaar voor een jonge seksuoloog of consulent seksuele gezondheid (in jaren of ervaring) om een (inter)nationaal congres te bezoeken.

De beurs wordt beschikbaar gesteld vanuit het NVVS Fonds Stimulering en Ontwikkeling Seksuologie (Fonds SOS). Dit fonds is bedoeld om de seksuologie, of meer specifiek de wetenschappelijke onderbouwing en verbreding van de seksuologie, te bevorderen. Dit doet het Fonds SOS onder andere door de ontwikkeling van richtlijnen seksuologische hulpverlening en seksuologisch onderzoek te stimuleren.

Het bedrag mag gebruikt worden voor registratiekosten en / of de reis en verblijfkosten.

In ruil voor de beurs vraagt NVVS een kritisch congresverslag voor in het Tijdschrift voor Seksuologie en het geven van een presentatie met highlights op een NVVS congresdag.

Gegadigden kunnen middels het indienen van een motivatiebrief (max 1 A4) en CV (max 2 A4) voor de beurs in aanmerking komen. Vermeld in de motivatiebrief, naast je motivatie, welk congres je wilt bezoeken (data & locatie) en waarom.

De deadline voor het indienen van een aanvraag is 15 september 2018. Dit kan gedaan worden voor een congres in 2019. Aanvragen kunnen per e-mail verzonden worden naar info@nvvs.info o.v.v. ‘aanvraag fonds sos congresbeurs’.
Laatst aangepast op dinsdag, 06 maart 2018 09:22